Неділя, 19.05.2024, 17:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Полішпаківська ЗОШ І-ІІ ступенів

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода
Наше опитування
Чи потрібен шкільний сайт?
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 8 » Екскурсія до Миколаївського зоопарку
17:31
Екскурсія до Миколаївського зоопарку

 

З великим задоволенням школярі Петрівської ЗОШ І – ІІ ступенів відвідали Миколаївський зоопарк. Дорога була далекою й нелегкою, часто нас супроводжував дощ. Але чим ближче під’їжджали до місця призначення, хмари поступово розсіювалися, і ось місто корабелів нас зустріло яскравим сонечком!!! Радості не було меж : від привітної гостинності працівників зоопарку , оформлення алей, вольєрів, «Дідової хати» до розмаїття рослинного й тваринного світу. Діти з цікавістю мандрували зоопарком, відвідували різні атракціони , спостерігали за кумедними трюками мавпочок (справжніх повітряних гімнасток!) та мовчазним непорушним поглядом очей гігантського крокодила. Зовсім не хотілося розлучатися з братами нашими меншими!!! Але час не стоїть на місці, ми дуже здивувались, коли залишали місто, знову почав накрапати дощ, мабуть, місто не хотіло з нами розлучатись.

Від усього дитячого й педагогічного колективу щиро дякуємо ТОВ «Дружба народів» в особі Огородник Т.М. та Шершенюка С.І.за подаровану поїздку для  наших дітей. В дорозі нас зігрівало тепло Ваших щирих сердець, діти ласували солодощами, згадуючи Вас. Окреме спасибі кухарю  товариства  Улініч С.А.за смачні булочки та рулети. Додому дорога здалась набагато коротшою, адже після смачного обіду, втомлені дітлахи миттєво заснули… А потім було всього: і співів, і жартів, і навіть танців!

Хочеться від усього серця подякувати керівнику автопарку Струку Геннадію Володимировичу за транспортне та кадрове  забезпечення  подорожі. За чуйне ставлення до пасажирів висловлюємо  слова подяки водіям автобусів  - це Мазур Юрій Михайлович і Дидарь Євгеній Борисович.

Хай береже Вас Бог та благословляє на добрі справи!!!

Переглядів: 429 | Додав: web-top | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Міні-чат
Корисні сайти