Субота, 11.05.2024, 15:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Полішпаківська ЗОШ І-ІІ ступенів

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода
Наше опитування
Чи потрібен шкільний сайт?
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 2 » День Знань
17:07
День Знань
Перший раз у перший клас
Шкільне подвір’я ожило 1 вересня. Звідусюди до Петрівської школи І-ІІІ ступенів ішли та їхали батьки з дітьми, гості, односельці. Усі святково вбрані, із квітами в руках та посмішками на вустах. Усі разом віталися,говорили,кожному було що сказати.

 

Притихлі діти уважно слухали виступ завуча школи Білан Марії Василівни, яка подякувала батькам за матеріальну допомогу в підготовці закладу до нового навчального року. Марія Василівна привітала винуватців свята — першокласників з Днем Знань, а також увесь шкільний колектив з початком нового навчального року. До шкільної родини прийшло семеро маленьких та несміливих першачків:

                     Васильчук Анна,Бачуріна Ілона,Гладун Аліна,Грецька Віра,
                                                            Нікітіна Анастасія,Захарчук Анатолій,Хомик Ілля.


Першокласники боязко тулилися спочатку біля батьків, а потім скупчилися навколо першої вчительки Чергуци Альони Олексіївни. Але, переборовши сором’язливість та острах перед великою аудиторією, усе ж вийшли до мікрофона із словами звертання до шкільної громади. Ми впевнені, що в них усе вийде: вони підкорять вершини знань!!!

Саме з вітаннями до них та інших учнів зверталися у своїх виступах наші наступні гості.На лінійці виступили:  заступник голови райдержадміністрації Колесніков Василь Васильович та головний бухгалтер ТОВ "Дружба народів" Киршул Олексій Йосипович.На святі представник товариства подарував першокласникам кольорові портфелики, з якими вони відтепер ходитимуть до школи.  

                                                           

З вітальним словом до наймолодших школярів звернулися девятикласники — випускники цього навчального року. Вони подарували наймолодшим школярам подарунки. Старшокласники вирішили: нехай шкільне життя першокласників розпочнеться із сюрпризів та подарунків, щоб потім усе в них було на 12 балів!!!


Насамкінець лінійки пролунав перший у цьому навчальному році дзвінок. Отже, розпочався новий навчальний рік. Нехай він буде успішним для першокласників та випускників, для учнів усіх класів, учителів, батьків.


Щасливих і Вам днів у цьому навчальному році !!!

Переглядів: 533 | Додав: web-top | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Міні-чат
Корисні сайти